Upcoming Events

Tekwill Academy: Agile, Scrum and Kanban Training

19 January 2018, 19:00 - 27 January 2018, 16:00

AGILE este o metodologie utilizată în industria IT pentru proiecte de dezvoltare software și lansarea în producție. Învață și exersează metoda Scrum într-un training practic de 2-4 zile. Pe 8-9 Decembrie și 15-16 Decembrie Tekwill Academy te invită la un curs practic de Agile, Scrum și Kanban.
Read more »

Tekwill Academy: Java Fundamentals

20 January, 18:00 - 21 March, 18:00

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Fundamentals. Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

After School

22 January, 13:00 - 31 May, 18:00

Programul After School Tech Challenge lansat în premieră cu o puternică miză pe domeniul tehnic - robotică, programare, imprimare 3D. Totodată, copii testează capacitățile sale în retorică, dicție și artă.
Read more »

Robotica 7-9 ani

22 January, 14:00 - 30 June, 15:30

6 luni în care împreună cu copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani vom asambla, programa și crea noi misiuni pentru roboții WeDo 2.0
Read more »

NETWORKING&CYBER SECURITY PROGRAM

24 January

Networking&Cyber Security Program este un program extra-școlar care are drept scop să trasforme elevii, studenții și simplii curioși în adevărați specialiști, ingineri în administrarea sistemelor și a rețelelor. Administrarea de reţea este departamentul care vă va pregăti să lucrați în 8 domenii în cadrul administrării de reţea şi sistem.
Read more »

Tekwill Visionary Club E-commerce Edition

25 January 19:00 - 21:00

La prima întâlnire din 2018 vom vorbi despre ”noile fețe” ale comerțului electronic. Ne-am asigurat, ca de obicei, că vom putea întreține un dialog care să iasă dincolo de simple definiții ale subiectului ales. Și am invitat tocmai doi speakeri. Ambii vin din acest domeniu, au în spatele lor multă experiență și, cel mai important, nu le e frică s-o împartă cu alții.
Read more »

TRACTION Camp Moldova

6 - 8 March

TRACTION Camp este un program internațional care își propune să ofere startupurilor mentorat, consultanță și acces la resurse, rețele și oportunități capabile să faciliteze lansarea și dezvoltarea afacerilor cu succes la scară globală. Programul inițiază și desfășoară evenimente de mini-accelerare care aduc împreună experți proeminenți din Sillicon Valley și cele mai promițătoare startupuri din Europa.
Read more »

Login

Register