Tekwill Education

Tekwill Education has been created in order to help bridge the gap between what is learned in IT education and what is necessary in the industry, Tekwill developed programs for different target groups. The program seeks to develop local ICT talent, transfer knowledge, promote a greater understanding of, and interest in, the technological sector and encourage regional building and participation in the digital community.

Show all courses

Education courses

Project Management School

14 September 2019, 10:00 - 22 February 2020, 15:00

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management Tewill Academy.
Read more »

Web Development

30 September, 16:00 - 30 December, 16:00

Un curs nou marca Tekwill Academy - Curs de Web Development. Cunoștințele oferite in cadrul acestui curs sunt veridice și sistematizate, într-un volum suficient de consistent, cu un accent semnificativ pe partea practică. Iar la finele cursului, fiecare student va avea un portofoliu cu diverse lucrări practice realizate și un proiect final realizat pe framework-ul Laravel.
Read more »

Education events

Project Management School

14 September 2019, 10:00 - 22 February 2020, 10:00

Tekwill Academy lansează Școala de Project Management care are ca scop construirea unei baze solide de cunoștințe în managementul de proiecte, dobândirea unor competențe și instrumente care vor ajuta managerii de proiecte să înțeleagă, să reflecte și să aplice cele mai bune practici în implementarea și livrarea proiectelor.
Read more »

Cursuri de Java la Tekwill Academy

15 September, 18:30 - 18 November, 18:30

Java Fundamentals - cursul care le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

Login

Register