Tekwill Education

Tekwill Education has been created in order to help bridge the gap between what is learned in IT education and what is necessary in the industry, Tekwill developed programs for different target groups. The program seeks to develop local ICT talent, transfer knowledge, promote a greater understanding of, and interest in, the technological sector and encourage regional building and participation in the digital community.

Show all courses

Education courses

Java Fundamentals

18 November 2019, 18:30 - 24 February 2020, 18:30

Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

ISTQB Certification

21 November, 17:00

Programul ”ISTQB Certified Tester” reprezintă o schemă de certificare structurată pe trei niveluri: Foundation, Advanced și Expert. Schema dată de certificare este recunoscută şi acceptată în mai bine de 80 de țări în care există comitete naționale sau regionale ISTQB.
Read more »

Education events

Modernizarea Codului Civil din perspectiva sectorului TIC

15 November 13:45 - 18:40

Pe 15 noiembrie, îcepând cu 13:45, la Tekwill (str. Studenților 9/11), Octavian Cazac, Partener în cadrul B.A.A. „Țurcan Cazac”, membru al grupului de lucru pentru modificarea și completarea Codului civil, vine în calitate de formator în cadrul atelierului Modernizarea Codului Civil din perspectiva sectorului TIC.
Read more »

Chisinau Demo Day

21 November 18:30 - 21:30

La Chișinău Demo Day afli din prima sursă cele mai proaspete noutăți despre produsele și tehnologiile pe care le dezvoltă startuperii din Moldova. Chișinău Demo Day se va desfășura pe data de 21 noiembrie, de la ora 18.30, la Tekwill (str. Studentilor 9/11). Evenimentul le oferă startuperilor activi posibilitatea de a-și prezenta produsele unui public format din antreprenori cu experiență, investitori, membri ai comunității și potențiali utilizatori și de a colecta feedback din partea acestora.
Read more »

Login

Register