Courses

HELP DESK COURSE

10 March - 5 May

Durata cursului Help Desk este de 50 de ore și este elaborat pe baza exemplelor și provocărilor din viața reală a unui tehnician Help Desk. Astfel, cursul este orientat spre pregătirea nu numai teoretică a participanților, dar și practică ca aceștia să facă față cu succes impedimentelor din parcursul profesional.
Read more »

JAVA FUNDAMENTALS COURSE

9 March - 25 June

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.
Read more »

MANUAL QUALITY ASSURANCE COURSE

9 March - 24 June

Manual Quality Assurance este un curs de 60 de ore desfășurat timp de 3 luni ce este destinat celor fără experiență, ce doresc să capete competențe în domeniul de Manual Testing și Quality Assurance. Participanții la acest curs vor învăța de la A la Z procesul de testare manuală pentru a identifica bug-urile, problemele și defectele unui produs software.
Read more »

SQL FUNDAMENTALS

15 March - 24 May

SQL Fundamentals este un curs de 60 de ore desfășurat timp de 3 luni, în format de prelegeri online. Acesta este conceput pentru toți începătorii care doresc să acumuleze cunoștințe fundamentale despre bazele de date și acțiunile aferente de lucru cu acestea.
Read more »

DATA SCIENCE BASICS

5 April - 23 July

Data Science Basics e este un curs de 80 de ore desfășurat timp de 5 luni, ce este destinat celor cu experiență de programare în Python și doresc să capete competențe în domeniul analizelor de date și Machine Learning. Din acest considerent cursul de Data Science este o combinație dintre domeniul matematicii și programării, unde modelele matematice învățate vor fi aplicate în practică pe modelele de Machine Learning pe care le vor dezvolta studenții în cadrul acestui curs.
Read more »

Курс по CYBER SECURITY & NETWORKS

12 April - 29 October

Курс Cyber Security & Networks, идеальный старт для тех, кто хочет научиться обеспечивать кибербезопасность в организациях и правильное управление системами и сетями, чтобы они не стали жертвой кражи данных.
Read more »

C# FUNDAMENTALS COURSE

22 February - 11 June

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator. C# se regăsește în top 5 cele mai populare limbaje la nivel global și este utilizat preponderent pentru industria de gaming, dezvoltare web și a aplicațiilor desktop pentru Windows și nu numai.
Read more »

Login

Register