Courses

Java Fundamentals

20 January, 18:30 - 10 April, 20:30

“3 billion devices run Java” – ORACLE. Java este folosită pe larg și cu siguranță ocupă primele locuri în top-ul celor mai solicitate limbaje de programare. Această tendință se manifestă și în cererea pe piața de joburi în domeniul IT. Pentru a merge în întâmpinarea cererii crescânde, dăm start unei noi ediții a cursului de Java Fundamentals marcă Tekwill Academy™.
Read more »

Web Development

4 February, 17:00 - 24 April, 20:00

La cursul de Web Development marca Tekwill Academy™ obții toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți dedica activitatea profesională Web-Industriei. Cu o abordare idnividuală a fiecărui cursant, mentorul va instrui reieșind din cerințele actuale ale pieții.
Read more »

Manual Quality Assurance

28 April, 18:30 - 6 August, 20:30

Cursul este destinat persoanelor care detin cunostinte minime de operare a calculatorului, doresc o schimbare de cariera sau o reprofilare in domeniul IT. Pe durata cursului veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare testarii software, veti invata modul de lucru cu echipele de dezvoltatori, veti avea ocazia sa testati cunostintele acumulate in cadrul unor activitati practice ce simuleaza situatii reale care tin de atributiile unui Software Tester.
Read more »

Cyber Security & Networks

3 February - 12 August

С учётом всё большего влияния информационных технологий на широкий спектр самых разных областей, мы готовы представить курс в сфере системной администрации и кибербезопасности.
Read more »

Curs de Ruby

11 February - 31 March

În cadrul acestui curs, participanții vor face face cunostinta cu experți în Ruby, care vor fi mentori și vor ajuta studenții pas cu pas sa devină tot mai fluenți în acest limbaj. Cunoștințele de bază căpătate în cadrul sesiunilor practice vă vor ajuta sa vă apropiați de cariera de vis în domeniul IT.
Read more »

Login

Register