Courses

Java Fundamentals

4 May, 18:30 - 14 August, 20:30

“3 billion devices run Java” – ORACLE. Java este folosită pe larg și cu siguranță ocupă primele locuri în top-ul celor mai solicitate limbaje de programare. Această tendință se manifestă și în cererea pe piața de joburi în domeniul IT. Pentru a merge în întâmpinarea cererii crescânde, dăm start unei noi ediții a cursului de Java Fundamentals marcă Tekwill Academy™.
Read more »

Web Development

6 May, 18:30 - 28 August, 20:30

La cursul de Web Development marca Tekwill Academy™ obții toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți dedica activitatea profesională Web-Industriei. Cu o abordare idnividuală a fiecărui cursant, mentorul va instrui reieșind din cerințele actuale ale pieții.
Read more »

Manual Quality Assurance

16 June, 18:30 - 24 September, 20:30

Cursul este destinat persoanelor care detin cunostinte minime de operare a calculatorului, doresc o schimbare de cariera sau o reprofilare in domeniul IT. Pe durata cursului veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare testarii software, veti invata modul de lucru cu echipele de dezvoltatori, veti avea ocazia sa testati cunostintele acumulate in cadrul unor activitati practice ce simuleaza situatii reale care tin de atributiile unui Software Tester.
Read more »

Python

9 June, 18:30 - 17 September, 18:30

Cursul de Python, marcă Tekwill Academy propune să învățăm împreună ce este Python si bazele acestuia. Python este un limbaj de programare dinamic, ce pune accent pe expresivitatea și înțelegerea ușoară a codului. Limbajul se potrivește pentru dezvoltarea oricăror proiecte pe diferite platforme, care poate fi întâlnit în web, pe aplicații mobile, sau în analitică și machine learning.
Read more »

Curs de .NET Fundamentals

11 May - 17 July

Tekwill Academy te invita la un curs de bază pentru studierea limbajului de programare C# si a Framework-ului .NET. Cursul va oferi o bază solidă în cunoștințele de programare orientate pe obiecte și poate deschide calea învățării altor limbaje de programare.
Read more »

Curs de Software Test Automation

16 May, 10:00 - 15 August, 14:00

Pe durata cursului veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare testarii software automatizate, veti invata modul de lucru cu echipele de dezvoltatori, veti avea ocazia sa testati cunostintele acumulate in cadrul unor activitati practice ce simuleaza situatii reale care tin de atributiile unui Software Automation Engineer.
Read more »

Login

Register