Courses

SQL Fundamentals

15 October 2019, 18:30 - 30 January 2020, 18:30

Cursul prezintă noțiuni introductive în lucrul cu bazele de date și servește ca un punct de pornire pentru cei care vor sa opereze, să programeze sau să administreze bazele de date. Conținutul cursului Conținutul este autorizat de Oracle Workforce Development Program și conține: lecții teoretice și practice cu mentorul, prelegeri video, eBooks, quizzes, proiecte de echipă. Limbile de studii: română/rusă/engleză. Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv. Limba de instruire: Română/Engleză.
Read more »

Java Fundamentals

18 November 2019, 18:30 - 24 February 2020, 18:30

Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

Project Management School

24 November 2019, 10:00 - 5 May 2020, 15:00

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management Tewill Academy.
Read more »

Web Development

4 November 2019, 18:30 - 6 March 2020, 20:30

Un curs nou marca Tekwill Academy - Curs de Web Development. Cunoștințele oferite in cadrul acestui curs sunt veridice și sistematizate, într-un volum suficient de consistent, cu un accent semnificativ pe partea practică. Iar la finele cursului, fiecare student va avea un portofoliu cu diverse lucrări practice realizate și un proiect final realizat pe framework-ul Laravel.
Read more »

Manual Quality Assurance

5 November 2019, 18:30 - 4 February 2020, 18:30

Cursul este destinat persoanelor care detin cunostinte minime de operare a calculatorului, doresc o schimbare de cariera sau o reprofilare in domeniul IT. Pe durata cursului veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare testarii software, veti invata modul de lucru cu echipele de dezvoltatori, veti avea ocazia sa testati cunostintele acumulate in cadrul unor activitati practice ce simuleaza situatii reale care tin de atributiile unui Software Tester.
Read more »

Python

29 October 2019, 18:30 - 28 January 2020, 18:30

Acest curs este destinate celor care intenționează să înceapă o carieră IT. Deși cursul este adaptat și pentru începători, care vor să-și înceapă cariera în IT de la zero, studentul vizat este unul care ar fi beneficiat de instruire IT anterioară. Cursul este menit să ofere o bază solidă/ fundamentele în programare si automatizare a proceselor.
Read more »

Cyber Security & Networks, Level - Associate

21 October 2019, 18:30 - 3 May 2020, 18:30

Astăzi, suntem la începutul celei de-a patra Revoluţii industriale. Inteligența artificială, robotică, nanotehnologie, imprimare 3D și realitatea virtuală sunt domenii care avansează zilnic. Profesiile viitorului sunt tot mai mult dependente de tehnologiile informaționale. Progresul tehnologic la moment are la bază câteva componente esențiale : securitatea cibernetică și administrarea sistemelor și a rețelelor.
Read more »

Login

Register