Courses

Java Fundamentals by Oracle

16 November 2020, 18:30 - 26 February 2021, 20:30

“3 billion devices run Java” – ORACLE. Java este folosită pe larg și cu siguranță ocupă primele locuri în top-ul celor mai solicitate limbaje de programare. Această tendință se manifestă și în cererea pe piața de joburi în domeniul IT. Pentru a merge în întâmpinarea cererii crescânde, dăm start unei noi ediții a cursului de Java Fundamentals marcă Tekwill Academy™.
Read more »

Java Marathon

5 October, 18:30

În parteneriat cu ISD Moldova, am elaborat un curs express de Java, perfect pentru incepatori și doritori să testeze profesia de programator. La acest curs veți studia bazele limbajului de programare Java și veți exersa cunoștințele obținute.
Read more »

Curs: Front End Development la Bălți

6 October, 18:30

Tekwill Academy începe înrolarea pentru cursul de Front-End Development din regiunea Bălți, destinat persoanelor fără cunoștințe în domeniu ce doresc să obțină abilități pentru a începe o carieră în IT sau pentru a le aplica în propriile proiecte.
Read more »

C# Marathon

26 October, 16:00

C# Marathon - Curs express ce are ca scop să învețe despre aspectele de bază ale limbajului C# și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator.
Read more »

PC Basics Course

5 October 2020, 18:30 - 16 October 2020, 21:00

Un nou program de instruire în cadrul Tekwill Academy! PC Basics este un curs dedicat utilizatorilor care vor să înțeleagă perfect particularitățile de lucru cu un computer personal, pentru a-l adapta exact sub propriile cerințe.
Read more »

Curs: Back End Development la Bălți

26 October, 18:00

Noi oportunități de dezvoltare în domeniul Web Development la Bălți: A început înrolarea pentru cursul de Back-End Development. Programul va permite persoanelor ce dețin cunoștințe de bază în programare web să avanseze la un nivel nou.
Read more »

Curs: Back End Development la Cahul

12 October, 18:30

Noi oportunități de dezvoltare în domeniul Web Development la Cahul: A început înrolarea pentru cursul de Back-End Development. Programul va permite persoanelor ce dețin cunoștințe de bază în programare web să avanseze la un nivel nou.
Read more »

Algoritmi și Structuri de Date

2 November, 18:30

Pentru a scrie un cod bun este esențial de a fi familiarizat cu tema algoritmicii și structurilor de date. Deținerea cunoștințelor în domeniu va constitui un mare avantaj în timpul angajării, iar aplicarea acestor cunoștințe va spori în continuu eficiența de lucru.
Read more »

Login

Register