XY Accelerator powered by Tekwill

9 March, 18:00 - 10 July, 18:00

XY Accelerator powered by Tekwill este un program intensiv de accelerare pentru startup-uri, care se va desfășura în perioada 10 martie - 10 iulie și îți va oferi posibilitatea să lucrezi cot la cot cu specialiști în antreprenoriat, finanțe, comunicare, vânzări etc.

În cadrul programului, startup-urile vor beneficia de investiții în mărime de $8k, acces la o rețea de business extinsă, expertiză aprofundată în creșterea afacerii și o comunitate de persoane cu aceleași viziuni. Programul, care însumează 1280 de ore de mentorat, va dura patru luni. Echipa de mentori este compusă din Alexandru Lebedev, Traian Chivriga și Olga Melniciuc. Toate echipele acceptate vor fi localizate în același spațiu.

Scopul acceleratorului este de a ajuta 5 companii locale să-și dezvolte și să-și scaleze afacerile, prin suport operațional aprofundat și investiții financiare.

Fiecare companie va primi câte $8k pentru acoperirea costurilor salariale, marketing, alte operațiuni și mentorat din partea partenerilor în valoare de $5k.

Pentru o mai bună înțelegere a programului, în perioada 7 - 12 februarie, vor avea loc câteva sesiuni informative și de networking pentru cei care doresc să participe la program. Toate detaliile referitor la evenimente le vei putea găsi în pagina evenimentului.

Pașii de aplicare la program:
1. Completează formularul: http://bit.ly/3aNAeZo
2. În scurt timp vei fi contactat pentru a afla dacă ai fost acceptat.
3. În caz că răspunsul va fi pozitiv, vei fi invitat la 2 interviuri cu partenerii programului.

Deadline aplicări: 21 FEBRUARIE 2020
--

XY Accelerator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” și cu susținerea financiară a investitorilor locali.

Login

Register