WineTech Moldova Conference 2019

20 September 2019, 10:00

WineTech Moldova Conference 2019 este prima conferință mare din țară destinată Tehnologiilor în industria vinicolă și are drept scop crearea unei platforme de analiză a tendințelor și strategiilor de digitalizare și integrare a soluțiilor tehnologice în industria vinicolă locală. WMC19 este un eveniment de o zi ce va avea loc pe 20 septembrie 2019, în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău) la care este așteptată o audiență de 200 de persoane.

WineTech Moldova Conference 2019 oferă oportunitatea de a participa într-un dialog constructiv și lucrativ cu experții și liderii de WineTech din țară și din străinătate. WMC19 are scop facilitarea interacțiunii dintre producătorii vinicoli locali cu investitori, parteneri și experți în soluții tech care are aduce beneficii atât în faza de producere cât și în faza de comercializare a produselor vinicole din Moldova.

Subiectele abordate în cadrul conferinței includ: etapa la care se află WineTech-ul în Moldova la ora actuală, practicile și istoriile de succes din străinătate, provocările producătorilor vinicoli din țară, startup-urile WineTech din Moldova, idei și soluții de integrare a soluțiilor Tech în fazele de producere, vânzare, promovare și export a produselor vinicole și multe altele.

Evenimentul este destinat:

  • Top Management din departamentele de producere, marketing și business development a producătorilor vinicoli locali;
  • Investitorii în piața vinicolă și soluțiile WineTech;
  • Startup-urile și companiile din WineTech;
  • Reprezentanți ai autorităților naționale cu tangență la industriile agricole, vinicole și Tech din Moldova;
  • Organizații și asociații non-guvernamentale cu tangență la industriale agricole, vinicole și Tech din Moldova.

Prețul biletului Early Bird este de 400 lei.

Pentru oferte de parteneriat, sponsorizare, sau solicitări de conturi spre plată, contactați-ne la snistor@ict.md.

Programul evenimentului:

 

* Vă rugăm să rețineți că programul poate fi modificat din în cazul circumstanțelor neprevăzute.

WMC19 este organizată de Asociația Companiilor TIC din Moldova (ATIC) și Tekwill , cu suportul Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), al Guvernului Suediei și al Agenției de Investiții. Partener strategic Wine of Moldova. Partener media: MADEIN.MD

Login

Register