Tekwill Visionary Club E-commerce Edition

25 January 2018, 19:00 - 21:00

Prieteni,

Continuăm cu multă plăcere edițiile dedicate subiectelor de interes major pentru oamenii vizionari, ca voi :) .

La prima întâlnire din 2018 vom vorbi despre ”noile fețe” ale comerțului electronic. Ne-am asigurat, ca de obicei, că vom putea întreține un dialog care să iasă dincolo de simple definiții ale subiectului ales. Și am invitat tocmai doi speakeri. Ambii vin din acest domeniu, au în spatele lor multă experiență și, cel mai important, nu le e frică s-o împartă cu alții.


Calin Gryadchenko, Director Executiv Paynet adoră să vorbească despre moneda electronică și despre multiplele căi, prin care ea ne face viața mai ușoară și aduce noi posibilități de creștere a businessului. Calin are o experiență de peste 10 ani în domeniul procesării plăților electronice, o gamă vastă de proiecte de procesare plăți electronice on-line si off-line implimentate în Ucraina și Moldova.
Boris Foca, Project Manager Paynet și CEO & Founder Pay&Save - primul proiect de cashback din Republica Moldova, elaborat prin outsourcing pentru o bancă comercială de la noi. Între 2012 și 2014 a fost Director regional la Novensys Corporation, compania care a implementat Rovinieta și cardul de sănătate în România și conceptul de vinietă în Republica Moldova.

Cu așa invitați sigur nu pierdem vremea în zadar. Îi întrebăm despre:
- comunicare eficientă prin intermediul PayNet
- servicii de management al programelor de loialitate specifice produselor și serviciilor
- IT metode de atragere a noilor clienți și creșterea coșului de cumpărături
- materiale și dispozitive POS
... și alte subiecte, legate de noile trenduri și posibiltități aduse de comerțul electronic.

 

La procurarea biletelor cu portofetut electronic, beneficiați de bonus 5%. Biletele pot fi procurare aici.

Login

Register