Tekwill Tech Day powered by Pentalog

8 April 2017, 09:00 - 14:30

Tinerii care studiază specialități IT sunt invitați să participe la Tekwill Tech Day powered by Pentalog, un eveniment unic dedicat studenților care doresc să își completeze cunoștintele academice și să beneficieze de sesiuni de master class concentrate pe tehnologii, metodologii și subiecte actuale. Evenimentul se va desfășura pe data de 8 aprilie, 2017 la Tekwill.

 

Inițiativa este lansată de Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC şi Pentalog și se desfășoară cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului "Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC (Tekwill)".

 

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul este dedicat studenților și specialiștilor începători. Temele abordate sunt concepute astfel, încât tinerii aflați la început de drum în domeniul IT să beneficieze de expertiza și sfaturile unor specialiști cu experiență vastă în diferite arii ale tehnologiei informației. Agenda evenimentului o puteți vedea aici.

 

Când şi unde va avea loc?

Tekwill Tech Day powered by Pentalog va avea loc pe data de 8 aprilie în incinta Centrului Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău). Tekwill este situat în spatele Blocului III al Universității Tehnice a Moldovei.

 

Ce beneficii îţi aduce participarea?

Sesiunile propuse de profesioniștii cu experiență din cadrul Pentalog sunt menite să ofere tinerilor informație utilă privind tehnologii actuale și instrumente utilizate în domeniul IT, vizând în special dezvoltarea în ASP.NET Core, Artificial Intelligence, Automated Testing, QA în Agile și altele. Sesiunile se vor concentra asupra acumulării cunoștințelor practice, acestea venind în sprijinul tinerilor care doresc sa atingă performanțe înalte în industria IT.

 

Cum se desfășoară evenimentul?

Timpul alocat fiecarei sesiuni/teme este de 45 de minute. Sesiunile se desfășoară în paralel, iar participanții pot alege la ce discuție vor participa în funcție de preferințe și interesul pentru o anumită tehnologie sau subiect. Pe lânga sesiunile de master class, participanții sunt invitați și încurajați să aprofundeze temele propuse într-o sesiune de discuții cu experții Pentalog. Aceștia vor încerca să răspundă la întrebări privind situații concrete, precum momentul oportun și implicațiile demarării unui proiect, concretizarea unei idei de afacere, estimarea timpului și bugetului necesar dezvoltării unei aplicații și multe altele.

 

Participarea în cadrul evenimentului este posibilă doar în baza înregistrării prealabile aici. Termenul limită pentru înregistrare este 6 aprilie, 2017.

Login

Register