TECH WOMEN MEETUP

13 March 2018, 18:30 - 21:00

Pe data de 13 martie, ora 18:30 la Tekwill va avea loc prima întrunire sub egida TECH Women, inițiativa dedicată atragerii, susținerii și promovării femeilor în domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC).

Evenimentul va aduce împreună profesioniste IT cu experiență și lideri de comunitate pentru a discuta și a valida modalitățile în care putem contribui, împreună, la creșterea exponențială a numărului femeilor care activează în domeniul IT.

Vom discuta despre oportunități de implicare, forme de mentorat, programe de suport și alte acțiuni prin care doamnele IT-ului autohton pot participa la educarea, motivarea, încurajarea și susținerea fetelor și colegelor mai tinere.

Suntem nerăbdători să aflăm opiniile și propunerile reprezentantelor sectorului și să venim împreună cu idei de acțiuni concrete, capabile să producă o schimbare. Întrunirea va avea un caracter informal și se va desfășura într-o atmosferă prietenoasă și caldă de comunitate. Pentru a participa, Vă rugăm mult să completați formularul: goo.gl/XBcJPJ


Vă așteptăm cu drag!

Platforma ”TECH Women” a fost lansată de Asociația Companiilor din domeniul TIC (ATIC) cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill” și este adresată tuturor femeilor din domeniul IT și tinerelor care intenționează să îmbrățișeze acest domeniu.

Platforma ”TECH Women” va reuni o multitudine de evenimente de schimb de experiență, transfer de cunoștințe, programe de mentorat, conferințe motivaționale, acțiuni educaționale și de facilitare a accesului la oportunități de carieră, creștere și afirmare profesională în sfera tehnologiilor.

Login

Register