Tabere de Vară pentru copii de la 7 la 16 ani

3 June, 09:30 - 23 August, 17:30

Tekwill Academy Kids lansează “Tabăra de vară 2019” pentru copii și adolescenți pasionați de IT

Din 3 iunie începe călătoria fascinantă în lumea roboticii și tehnologiilor viitorului.

 

Atunci când un copil inteligent VREA SĂ LE ȘTIE PE TOATE, parinții buni îl pot susține și motiva să învețe, chiar și în perioada de vacanță! Iar noi venim în ajutor și organizăm tabere cu program divers și captivant.

Alege “Tabăra de vară Tekwill Academy Kids” … și testează profesiile viitorului!

O singură locație care întrunește tot ce este necesar pentru copilul tău! Spațiul bine amenajat care asigură securitate și mentori profesioniști în IT care folosesc metode inovative de învățare și perfecționare pe domenii atractive și moderne.

Copiii se vor alege cu experiență în domeniul tehnologiilor și programării, capacități practice de comunicare, abilitați tehnice și artistice, cunoștințe sporite de engleză, comportament și pregătire pentru succes. Pentru că DA, și SUCCESUL, se învață!

În program:

  • Blocul Tehnologii (robotică, programare, design, video blogging);
  • Engleză
  • Arte
  • Sport, mult fun și surprize

Taberele sunt destinate copiilor de diferite vârste, începând cu 7 până la 16 ani.

Costul taberei: 3 200 de lei

Durata: 2 săptămâni (10 zile)

*prânzul și 2 gustări incluse

 

Pentru înregistrare – click pe denumirea taberei în descrierile de mai jos.

În perioada 3-14 iunie începe TABARA MILO – o tabără de robotică LEGO WeDo 2.0, destinată picilor de 7-9 ani, pasionați de explorarea fenomenelor naturii, ignineriei, fizicii prin tehnologii.

ARDUINO - Împreună cu adolescenții de 13-15 ani, conectăm robotica și electronica pentru a proiecta diverse mecanisme de la sisteme de semnalizare până la roboți, utilizând aplicația Arduino IDE. Este deschisă pe perioada 3-14 iunie.

VIDEO BLOGGING – Adolescenții de 11-14 ani, pe perioda 3-14 iunie, vor avea posibilitatea să creeze conținuturi video utile, personalizate, să le publice pe platforma YouTube și să determine un plan de promovare a acestora.

În perioada 17-28 iunie, începe TABARA STAR WARS – pentru copii de 10-12 ani, care vor avea posibilitatea să se afle într-un laborator cu roboți și să devină nu doar utilizatori, dar și creatorii acestora.

GAME of THRONES – în perioada 17-28 iunie, copiii de 8-10 ani vor învăța programarea în SCRATCH, pentru a explora diverse opțiuni de selectare/programare a personajelor si creare a unui joc pe etape.

GRAPHIC DESIGN - este un curs destinat adolescenților de 12-16 ani, pasionați de fotografie, imagini creative și editare avansată de imagini. Se va desfășura în perioada 15-26 iulie.

LUMION ANIMATION - tabăra este destinată copiilor de 8-10 ani, care visează să creeze propriile desene animate și să le prezinte publicului larg. Perioada de desfășurare 1-12 iulie.

WEB MASTER – curs desfășurat din 15-26 iulie, pentru adolescenți de 12-16 ani, interesați de programare. Ei vor elabora un site pentru internet cu conținut bazat pe domeniul de interes propriu.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați www.tabere.tekwill.md sau ne contactați la numărul de telefon 079744448 și e-mail: tak@ict.md sau contact_tak@ict.md

 

Partener Media General: mama.md.

Login

Register