Shared Breakfast with Robin Wauters

17 September 2017, 11:30 - 12:30

Pentru ca să încheim o săptămână productivă, te invităm să sorbim din cafea la o ediție bonus a tradiționalului Shared Breakfast at Tekwill alături de Robin Wauters, co-fondatorul și redactorul-șef al Tech.eu.

Robin Wauters este cofondator și redactor-șef al Tech.eu din octombrie 2013, o nouă publicație digitală dedicată aprofundării industriei tehnologice a Uniunii Europene. Robin a fost editor pentru Europa la The Next Web și anterior editor senior la TechCrunch (achiziționat de AOL în 2010) și Managing Editor al Virtualization.com. 

Robin și-a început cariera activând în calitate de Internet Marketing Manager pentru compania IT Hostbasket (achiziționată de Telenet) și mai târziu ca Online Media Manager pentru editorul belgian ICT Datanews / VNUnet (achiziționat de Roularta). El a continuat să colaboreze cu agenția socială Talking Heads în 2009 (compania a devenit parte a agenției de dezvoltare web Netlash în 2010). 

Ocazional, este membru al consiliului consultativ pentru startup – în prezent este un minor acționar / consilier al startup-urilor belgiene, cum ar fi Checkthis (Frontback), Maily, Showpad, Argus Labs și ARTPLUS. Discutăm despre PR și Marketing eficient, despre cum e să îmbini armonios călătoriile cu lucrul și cum să creezi conexiuni utile, de durată și cu impact.

Când? – 17 septembrie 2017 | 11:30
Unde? - Zentrum Aparthotel, str. 31 August 1989, 103
Cât costă? - GRATUIT

Vă rugăm să vă înregistrați aici - https://goo.gl/SX54EU .

Login

Register