Shared Breakfast: TwentyTu Edition with Radu Marian

24 May 2018, 09:30 - 10:30

Această ediție Shared Breakfast este dedicată celui mai ambițios proiect educațional lansat vreodată în Moldova -- TewntyTU. TwentyTu este un proiect non-profit lansat de Tekwill, prin care vom oferi educație în profesiile viitorului pentru fiecare al 4-lea elev din Moldova, adică 80 000 de copii și tineri. Misiunea TwentyTu este să pună în valoare capitalul uman al Republicii Moldova și să crească pe termen lung o generație de oameni care să creeze, acasă în Moldova, produse și servicii care să răspundă provocărilor sociale naționale și globale.

TwentyTu va fi desfășurat până în 2022 și va oferi cursuri online și offline in peste 10 domenii relevante pentru viitor, cum ar fi robotică, programare interactivă, Inteligență Artificială, antreprenoriat, design grafic și inteligență emoțională. Toate cursurile vor integra concepte de lucru în echipă, luarea deciziilor, învățarea prin joacă și micro-learning. De asemenea, TwentyTu va oferi instruiri către 2200 profesori și echipamente moderne către școli.

Radu Marian este managerul campaniei TwentyTu și ne va povesti despre provocările unui asemenea proiect și viziunea cauzei. Radu are peste 5 ani de experiență în de vânzări, PR și domeniul think-tank-urilor și un interes aparte pentru politici publice și dezvoltare internațională.

Prețul biletului este de 50 lei. Toate veniturile vor fi donate cauzei TwentyTu.

Login

Register