Shared Breakfast: Promovarea și securitatea cibernetică a afacerii și a contul personal în sec. XXI / with Dumitru Talmazan

1 August 2019, 09:30 - 10:30

Despre speaker:

Dumitru Talmazan  - Antreprenor Digital, Speaker Internațional și Expert în Social Media Marketing

-

"Îmi place să ajut oamenii să îmbrățișeze o nouă profesie, o profesie a viitorului, și să atingă un alt nivel de înțelegere a activității digitale și a rezultativității acesteia în raport cu propria afacere.

În prezent, sunt autor și speaker în cadrul cursurilor de instruire în Facebook și Instagram de nivel internațional în cadrul companiilor: Business Molodost, Synergy, Talmazan School, Sidorin LAB cu impact pe piețile din România, Ucraina, Federația Rusă, și alte țări din spațiul post-sovietic.

Pentru că îmi place să cunosc oameni noi și să știu că le pot fi util, administrez un blog cu ajutorul căruia împărtășesc experiența mea în domeniul digital, obținută din multitudinea de activități și proiecte în care sunt implicat.

Acum, dezvolt câteva direcții de afaceri:

ASAP digital team - agenție internațională de performanță digitală cu un buget de administrare de peste 300 000 euro;

Talmazan School - școală de instruiri în domeniul rețelelor sociale;

Kicksocialwork - Aplicație de monitorizare și analitică a activităților de promovare efectuate în Facebook;

ZoomYourBusiness - conferință anuală despre antreprenoriatul în Republica Moldova;

Hello From Republic of Moldova - ONG ce are ca scop promovarea Republicii pe plan internațional, proiect de suflet - despre oameni, prin oameni, Pentru Oameni.

Walk with Talmazan - blog de expertiză și life stile cu experți naționali și internaționali, cu personalități de vază pe care cu drag îi voi invita la o plimbare și la o discuție."

----
Participation fee is 50 lei.
! Note: The presentation will be in Romanian.
----
 
Shared Breakfast is a regular morning coffee event for tech community every Thursday at Tekwill Cafe.
 
The event has the goal of helping the community to discover new opportunities, share experience and making connections by sharing breakfast. Based on the needs and expressed interested from the community we started inviting guest speakers that would cover relevant subjects in different tech field with significant knowledge to help the community achieve valuable experience.

Login

Register