Moldova YouthSpeak Forum

27 May 2017, 09:00 - 19:00


Category Price
Standart150 MDL

YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări, în Republica Moldova fiind la a doua ediție.

Moldova YouthSpeak Forum își propune să creeze conexiunea dintre persoane din domenii și generații diferite, care vor discuta asupra celor 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă setate de Organizația Națiunilor Unite în anul 2015. Astfel, dacă ești un tânăr care vrea să-și facă vocea auzită, te invităm cu mare drag pe 27 mai, începând cu ora 9:00, pe strada Studenților 9/11 (Tekwill).

YouthSpeak Forum va întruni peste 15 speakeri și va fi structurat în 3 părți:

Inspirare: în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, persoane importante din administrația statului.

Implicare: participanții vor fi grupați în echipe și vor încerca să găsească soluții reale pentru problemele aduse în discuție, generând noi proiecte și idei care vor fi ulterior implementate.

Acționare: pentru a crea un impact real, ideile se vor transforma în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor căuta diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discutate.

Pe 27 mai, Fii Vocea Generației Tale la Moldova YouthSpeak Forum!

Prețul unui bilet este de 150 MDL și poate fi găsit pe Fest.md. Pentru mai multe detalii despre bilete, lăsați-ne un mesaj pe pagină.
__
YouthSpeak Forum este organizat de AIESEC - o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate.

Parteneri: ONU Moldova, UNFPA Moldova, Moore Stephens KSC, Chisinau, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii MoldovaI, Moldcelll, CODIFUN - Educational Game for Youth, HR-Consulting
Locație: Tekwill
Parteneri printare: Printhouse
Parteneri Media: diez, Rabota.md
Cu susținerea: Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova

Login

Register