FRIDAY TALKS: 7 common Project Management problems and their solutions

3 July

În timp ce lucrăm la un proiect, există literalmente nenumărate motive pentru care un proiect poate avea probleme, dar marea majoritate a acestora poate fi rezolvată sau chiar anticipată.

Pentru a vă ajuta să evitați rezultatul nedorit, Angela Sîrbu va acoperi șapte probleme de management de proiect cu care se confruntă deseori managerii de proiecte IT și ne va relata cum să le rezolvăm atunci când apar.

Cum trebuiesc soluționate problemele frecvente si care sunt bunile practici folosite pentru soluționarea lor vom discuta la ediția nouă a #FridayTalks împreună cu Angela Sîrbu, PMP – Business Development and PMO Director at EBS Integrator.

 

✔️ Participare Gratuită
✔️ 3 iulie
✔️ 18:30 – 19:30
✔️ Format: Video Conference

 

Link de înregistrare: https://tekwill.typeform.com/to/FEjfJzf8

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

 

Login

Register