Design Thinking: Business Cases I

15 March 2018, 14:00 - 16:00

Învață să gândești ca Elon Musk la un workshop gratuit

Metodologia Design Thinking. V-ați gândit, probabil, că e despre ceea ce fac designerii și ați decis să treceți peste anunț, căci nu vă privește. Dar nu e cazul. Pentru că, până la urmă, aceasta este o metodă de lucru utilă pentru oricine vrea să lucreze eficient, să nu piardă timpul în van și să se apuce de treabă de îndată ce s-a confruntat cu o problemă sau provocare. E despre gândirea practică, despre schimbările mici, dar corecte, care aduc rezultate mari în timp. Și mai are un bonus metodologia aceasta – te învață că orice sarcină sau problemă ai avea în față, de cele mai multe ori te pot ajuta oamenii din echipa ta. De fapt, anume ei fac schimbările cele mai importante în business, în comunitate, în familie; oamenii din interior. Așa gândesc și fac oamenii de succes din toată lumea, de mai bine de patru decenii.

Elon Musk, creatorul automobilelor electrice Tesla și al sistemului gigant de plăți online PayPal, spune că secretul succesului său se ascunde în gândirea bazată pe concepte fundamentale. Sarcinile complexe, chiar și cele aparent irealizabile, trebuie descompuse în părți componente elementare. Așa a juns multi-miliardarul să trimită prima mașină Tesla în cosmos, miercurea trecută, de altfel.

Noi încercăm abia acum să importăm acest mod de gândire în mediul corporativ din Moldova. Ce ziceți, veniți cu noi? Nu promitem tururi spațiale. Pregătim însă un workshop gratuit, la care vom analiza amănunțit studii de caz ale companiilor internaționale, care implementează cu succes gândirea de tip design de ani buni: Coca-Cola, Tesla, IBM

Pentru cine e workshopul?

Pentru specialiști HR, manageri de toate nivelurile, developeri, oameni de afaceri; creatori de produse și prestatori de servicii.

De ce să vii?

  • Ca să învățați cum funcționează tehnica Design Thinking
  • Ca să descoperiți studii de caz, explicate și cercetate amănunțit
  • Ca să înțelegeți cum poate funcționa Design Thinking în cazul provocării tale.
  • Ca să puneți oricât de multe întrebări doriți
  • Ca să exersați gândirea de tip Design

Când? Pe 15 Martie, ora 14.00

Unde? Tekwill, str. Studenților 9/11

Înregistrați-vă aici, cât mai e loc și cât e gratuit.

Login

Register