Bitdefender – Security of Everything

6 April 2017, 09:00 - 13:00


Soluțiile de securitate informațională la un alt nivel.

Pentru o afacere de succes, securitatea informațională reprezintă o componentă primordială. Soluțiile dedicate controlului securității informaționale ce permit vizibilitatea și înțelegerea atacurilor în rețea și riscurile aduse de acestea rămân a fi un subiect des expus discuțiilor.

În contextul extinderii atacurilor cibernetice, a tendințelor de hacking, a furtului de date, criptărilor acestora, spionajului cibernetic și a noilor tipuri de malware, distribuitorul oficial Bitdefender în Republica Moldova - „Reliable Solutions Distributor” împreună cu “Bitdefender” și în parteneriat cu Centrul de Excelență în Domeniul TIC din Republica Moldova “Tekwill”.

“Bitdefender este unul dintre cei mai mari producători de securitate la nivel global, este prima companie care a inventat securitatea la nivel de hypervisor în anul 2017 cu produsul “Bitdefender HVI”, la moment disponibil pe sistemele de operare Citrix. Drept urmare, evenimentul dat are ca și scop promovarea celor mai bune soluții de securitate, a ultimelor tedințe în zona de IoT (Internet of Things) și a celor mai frecvente cazuri de hacking.

“Reliable Solutions Distributor” activează pe piața IT din Republica Moldova în calitate de lider în distribuția de soluții software și integrator de sisteme. Este furnizorului a mai multor soluții precum: securitatea informațională, gestiune și monitorizare infrastructură, document management, telecomunicații, analiză financiară și raportare, etc., cu implimentări de succes în sute de companii din Republica Moldova.

„Tekwill” este platforma educațională și hubul antreprenorial menit să amplifice rolul și potențialul industriei Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC) din Moldova, a fost creat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”, implementat de către Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor (ATIC).

Participarea în cadrul evenimentului este gratuită și se face pe bază de înregistrare. Toți doritorii sunt rugați să se înregistreze la una dintre sesiunile de mai jos, cu un click Aici.

Login

Register