Bazaar E-Commerce: Transformari in carantina

27 May, 18:30

Dacă ați realizat că businessul dumneavostră nu va mai fi ca înainte de pandemie și sunteți gata să vă informați despre ce optiuni există, această serie de evenimente este pentru dumneavostră. Consumatorii se schimbă, ceea ce credeam că se va întâmpla în 5 ani, se întâmplă acum. Retaileri, producătorii și restaurantele trebuie să își ajusteze serviciile/produsele pentru o nouă realitate. Probabil mulți au luat în considerație trecerea în online, mai puțini au implementat-o și mai puțini au reușit să înteleagă ce fac cu tot acest online mai departe. Indiferent de la etapă sunteți, vă invităm să facem un pas în spate, să evaluăm unde suntem și să ne analizăm ce opțiuni există, acum când nu mai este vorba de supravețuire la câteva luni, dar de reinventare.

Miercuri într-un LIVE analizăm cum s-a schimbat comportamentul consumatorului, ultimele date statistice disponibile, discutăm cu câteva businessuri mici despre ce se întâmplă la ei, ce a mers și ce nu în transformările impuse de pandemie.

BAZAAR E-commerce pentru Micul Business este o serie de evenimente de comunitate, săptămânale, în care vom evalua soluții pe diferite aspecte de business: IT, Logistică, Marketing, Procese Interne, Resurse Umane, etc. cu exemple din Moldova și nu doar, totul pentru a vă inspira la schimbare și creștere pe termen lung, în ritmul vostru, alături de comunitate.

BAZAAR E-commerce este organizat de către Startup Moldova și ADCENTER, cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernul Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

Login

Register