Tekwill Education

Tekwill Education has been created in order to help bridge the gap between what is learned in IT education and what is necessary in the industry, Tekwill developed programs for different target groups. The program seeks to develop local ICT talent, transfer knowledge, promote a greater understanding of, and interest in, the technological sector and encourage regional building and participation in the digital community.

Show all courses

Education courses

Java Fundamentals

4 May, 18:30 - 14 August, 20:30

“3 billion devices run Java” – ORACLE. Java este folosită pe larg și cu siguranță ocupă primele locuri în top-ul celor mai solicitate limbaje de programare. Această tendință se manifestă și în cererea pe piața de joburi în domeniul IT. Pentru a merge în întâmpinarea cererii crescânde, dăm start unei noi ediții a cursului de Java Fundamentals marcă Tekwill Academy™.
Read more »

Web Development

6 May, 18:30 - 28 August, 20:30

La cursul de Web Development marca Tekwill Academy™ obții toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți dedica activitatea profesională Web-Industriei. Cu o abordare idnividuală a fiecărui cursant, mentorul va instrui reieșind din cerințele actuale ale pieții.
Read more »

Education events

XY Accelerator powered by Tekwill

9 March, 18:00 - 10 July, 18:00

XY Accelerator powered by Tekwill este un program intensiv de accelerare pentru startup-uri, care se va desfășura în perioada 10 martie - 10 iulie și îți va oferi posibilitatea să lucrezi cot la cot cu specialiști în antreprenoriat, finanțe, comunicare, vânzări etc.
Read more »

Login

Register