Adults

Java Professionals

3 June, 18:00

Odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei informației, crește și necesitatea în specialiști certificați în programarea în limbajul Java. Certificarea în Java asigură recunoașterea unei persoane la nivel global conform cerințelor actuale în domeniul tehnologiilor. Certificarea Java este recunoscută ca fiind de cea mai înaltă calitate și cea mai recomandată în domeniul tehnologiei informației.
Read more »

SQL Fundamentals

7 October, 18:00

Atunci când doriți să regăsiți date dintr-o bază de date, solicitați datele respective utilizând limbajul SQL (Structured Query Language - limbaj de interogare structurat). SQL este un limbaj informatic care se aseamănă foarte mult cu limba engleză, care este înțeles de programele pentru baze de date. Înțelegerea modului în care funcționează SQL vă ajută să creați interogări mai bune și simplifică remedierea unei interogări care nu returnează rezultatele dorite.
Read more »

Cyber Security & Networking

1 April 18:30 - 20:30

Astăzi, suntem la începutul celei de-a patra Revoluţii industriale. Inteligența artificială, robotică, nanotehnologie, imprimare 3D și realitatea virtuală sunt domenii care avansează zilnic. Profesiile viitorului sunt tot mai mult dependente de tehnologiile informaționale. Progresul tehnologic la moment are la bază câteva componente esențiale : securitatea cibernetică și administrarea sistemelor și a rețelelor.
Read more »

Android Fundamentals

14 May, 18:00

Android este în sute de milioane de dispozitive mobile, în peste 190 de țări din întreaga lume. Este cea mai populară platformă, care crește rapid. În fiecare zi, un milion de utilizatori își pun în funcțiune dispozitivele Android pentru prima dată și încep să caute aplicații, jocuri și alte tipuri de conținut digital.
Read more »

Системное администрирование и информационная безопасность

25 March, 18:30

Сейчас мы находимся в начале четвертой индустриальной Революции, которая представляет собой процесс объединяющий в себя цифровые, физические и биологические системы для определения того как люди, компании, правительства взаимодействуют и развиваются. Технологии становятся абсолютно необходимыми в нашей жизни и невероятный прогресс в таких сферах как искусственный интеллект, виртуальная реальность, нано технологии, 3D печать, Интернет Вещей значительно влияют на рынок труда, с существенными изменениями в списке навыков и знаний для того чтобы соответствовать новому экономическому пейзажу.
Read more »

AGILE & SCRUM Fundamentals

1 - 2 May

Este bine știut faptul că agențiile de programare sau dezvoltare web creează rapid produse și le livrează clienților. Însă, cum reușesc chiar și organizațiile mari să dezvolte un proiect important într-un timp scurt fără prea mari bătăi de cap sau birocrație? Răspunsul este Agile / Scrum, o nouă abordare de management care a revoluționat industria software-urilor, dar nu numai.
Read more »

Login

Register