Curs de Web Development

Enroll now

About course

La cursul de Web Development marca Tekwill Academy™ obții toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți dedica activitatea profesională Web-Industriei.

Cu o abordare individuală a fiecărui cursant, mentorul va instrui reieșind din cerințele actuale ale pieții. Tekwill Academy™ vine cu o programă analitică bine structurată ce include studierea HTML, CSS, JavaScript, PHP, Laravel, etc. Cunoașterea limbii engleze la nivel începător și propriul laptop este tot de ce ai nevoie pentru a aplica la curs.

 

PROGRAM DE STUDII:

Solicită programul complet de studii la academy@tekwill.md.

 

DETALII CURS:

  • Durată: 15 iunie - 02 octombrie
  • Orar: Luni, Miercuri, Vineri, 18:30 - 20:30
  • Limba de instruire: Română
  • Cost: 400 USD
  • Locație: Tekwill, str. Studenților 9/11

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

Login

Register