SQL Fundamentals

Enroll now

About course

SQL ESTE UN LIMBAJ INFORMATIC PENTRU LUCRUL CU SETURI DE EVENIMENTE ȘI RELAȚIILE DINTRE ACESTEA


Programele de baze de date relaționale, cum ar fi Access, utilizează SQL pentru a lucra cu datele. La fel ca multe limbaje informatice, SQL este un standard internațional recunoscut de autorități de standardizare, cum ar fi ISO și ANSI. Utilizați SQL pentru a descrie seturi de date care vă pot ajuta să răspundeți la întrebări. Când utilizați SQL, trebuie să utilizați sintaxa corectă. Sintaxa este setul de reguli prin care sunt combinate corect elementele unui limbaj. Sintaxa SQL se bazează pe sintaxa limbii engleze și utilizează multe dintre elementele sintaxei Visual Basic for Applications (VBA).

 

Conținutul cursului
Conținutul este autorizat de Oracle Workforce Development Program și conține: lecții teoretice și practice cu mentorul, prelegeri video, eBooks, quizzes, proiecte de echipă.

Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv.

Cursul are o durată de 2 luni, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe.

 

Super mentori
Mentorii din cadrul cursului sunt Developeri Seniori, cu experiență de peste 15 ani în designul și dezvoltarea aplicațiilor în domeniul financiar, business și administrare, securitate informațională

Basic info

Nivel:
Începător
Unde:
Tekwill (Str. Studenților 9/11, or. Chișinău, Moldova)
Limba:
Română/Rusă/Engleză
Durata:
2 luni
Orar:
3 ori/săptămână
Mentori:
IULIANA POPOVICI, ION SANDUL, NATALIA DONI

Login

Register