Manual Quality Assurance

Enroll now

About course

Scopul primordial a profesiei de inginer QA este de a asigura crearea unui produs IT calitativ. Calitatea de bază a unui software tester este combinația din 2 trăsături: Perfecționism tehnic pe de o parte, și orientarea spre business și consumator pe de alta. Dacă simți că știi cum să le combini, cu siguranță ai putea deveni un inginer QA. Tekwill Academy™ te va ajuta în obținerea cunoștințelor în Manual Quality Assurance necesare pentru o angajare ulterioară, oferindu-ți un curs de instruire perfect pentru începători.

De ce ai nevoie pentru a aplica la cursul de Manual Quality Assurance marcă Tekwill Academy™? Perfecționism, Engleza de la A2, propirul laptop. Atât. Înregistrează-te acum!

 

Detalii despre curs:

  • Durată: 28 aprilie – 6 august
  • Orar: Marți, Joi. 18:30 – 20:30.
  • Limba de instruire: Română
  • Cost: 300 USD
  • Locație: Tekwill, str. Studenților 9/11

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI 

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla și mai multe detalii, ia legătura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

Login

Register