Java Fundamentals

Enroll now

About course

Conform datelor ORACLE, 3 miliarde de device-uri lucrează pe baza software-ului scris în limbajul de programare Java. Java este folosită pe larg și cu siguranță ocupă primele locuri în top-ul celor mai solicitate limbaje de programare. Un șir de avantaje o evidențiază:

  • WORA – write once, run anywhere. Java este un limbaj cross-platform. Datorită acestui fapt, o aplicație creată în acest limbaj poate fi implementată pe orice dispozitiv.
  • Este un limbaj bine structurat, care poate fi considerat suficient de accesibil pentru începători.
  • Datorită popularității sale, Java are mari comunități internaționale de developeri și o bază de date impunătoare de documentație de înaltă calitate. Dacă vă confruntați cu o problemă, cel mai probabil veți găsi o soluție deja pregătită.
  • Are un background respectabil și un viitor strălucit. Ultimile două versiuni, îmbogățite cu funcționalități noi, au fost lansate în doar șase luni. Acest lucru ajută Java să se mențină în fruntea calificărilor.

 

În cazul studierii limbajului de programare Java, este primordial de a întocmi un plan de pregătire și de a menține echilibrul între teorie și practică. Tekwill Academy™, în parteneriat cu ISD și Oracle, a elaborat programul analitic perfect pentru tine. Tot de ce ai nevoie pentru a participa la curs este cunoașterea limbii engleze de la nivelul A2, propriul laptop și o experiență minimă de programare (preferabil).

 

PROGRAM DE STUDII:

Solicită programul complet de studii la academy@tekwill.md.

 

DETALII DESPRE CURS:

  • Durată: 22 iunie – 02 octombrie
  • Orar: Luni, Miercuri, Vineri. 18:30 – 20:30.
  • Limba de instruire: Română
  • Preț: 600 USD
  • Locație: Tekwill, str. Studenților 9/11
  • Certificare internațională: Oracle Certified Associate - Java SE 8 Programmer, inclus în preț

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

Login

Register