Java Fundamentals

Enroll now

About course

TEKWILL ACADEMY ÎN PARTENERIAT CU ORACLE ȘI ISD CONTINUĂ CURSUL DE INSTRUIRE ÎN DOMENIUL PROGRAMĂRII – JAVA FUNDAMENTALS


Java este unul dintre cele mai răspândite limbaje de programare de pe mapamond, fiind folosit de aproximativ 10 milioane de dezvoltatori IT şi rulând pe circa 7-8 miliarde de dispozitive inteligente. Java se utilizează pentru dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii.

 

Conținutul cursului
Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.

Conținutul este autorizat de Oracle Workforce Development Program și conține: lecții teoretice și practice cu mentorul, prelegeri video, eBooks, quizzes, proiecte de echipă. Limbile de studii: română/engleză. Primele 3 lecții pot fi accesate aici.

Workforce Development Program este o inițiativă Oracle menită să livreze programe de formare și certificare și să ofere persoanelor interesate competențe profesionale relevante în domeniul IT, într-un mediu de lucru din ce în ce mai competitiv.

Cursul are o durată de 3 luni, cu o frecvență de 3 ori pe săptămână, în afara orelor de lucru, studii, sărbători și vacanțe.

Mai mult decît atît, participanții vor avea acces 3 luni suplimentare la toate resursele informaționale oferite de Oracle University, pentru ca la final să poată susține exemenul OCA - de asemenea inculs în preț

Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională!

Basic info

Nivel:
Începător
Unde:
Tekwill (Str. Studenților 9/11, or. Chișinău, Moldova)
Limba:
Română/Engleză
Durata:
3 luni
Orar:
3 ori/săptămână
Mentori:
DORIN POPA, LUCA SCHIDU, DENIS BLANARI, ION SANDUL, VITALIE DONI, IULIA EREMEEVA
Preț:
$500

Login

Register