ISTQB Exams

Enroll now

About course

“ISTQB Certified Tester” în Republica Moldova.

Examenele “ISTQB Certified Tester” organizate de ATIC se desfășoară în limba engleză, în varianta standard (pe suport de hârtie) a testului cu variante multiple de răspuns. Durata examenului constituie 60 minute, dar poate fi extinsă până la 75 de minute pentru participanții care nu vorbesc engleza nativă.

 

Continutul cursului:

International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) este organizația principală responsabilă de certificarea profesioniștilor de testare software care activează în Europa de Sud-Est prin intermediul extensiei sale, SEETB – South East European Testing Board. Aceasta sprijină dezvoltarea profesiei de testare software prin elaborarea unor standarde de certificare și de testare software, acceptate la nivel mondial. Programul ”ISTQB Certified Tester” reprezintă o schemă de certificare structurată pe trei niveluri: Foundation, Advanced și Expert.

Schema dată de certificare este recunoscută şi acceptată în mai bine de 80 de țări în care există comitete naționale sau regionale ISTQB. Numărul de certificări emise în întreaga lume a depășit deja 500.000, iar cursurile sunt oferite numai de furnizori de cursuri acreditați.

 

ATIC acceptă aplicări pentru înregistrare la următoarele examene de certificare:

  1. ISTQB Foundation Level
  2. ISTQB Agile Tester Extension
  3. ISTQB Advance Level – Test Manager
  4. ISTQB Advance Level – Test Analyst
  5. ISTQB Advance Level – Technical Test Analyst
  6. CMAP Mobile App Testing – Foundation Level
  7. CPRE Foundation Level

 

Certificare:

Rezultatele examenului vor fi anunțate prin e-mail de către SEETB, în termen de cel mult 15 zile lucrătoare din ziua susținerii examenului. Certificatele tipărite vor fi expediate beneficiarilor de către ATIC în timp de aproximativ 2 luni din data susținerii examenului. După susținerea examenului, participanții primesc un certificat internațional în versiunea electronică și hard copy.

 

Pentru mai multe detalii și întrebări, contactați-ne la adresa de email academy@tekwill.md

 

Login

Register