Curs: Front End Development la Bălți

Enroll now

About course

TEKWILL ACADEMY ÎNCEPE ÎNROLAREA PENTRU CURSUL DE FRONT-END DEVELOPMENT DIN REGIUNEA BĂLȚI, DESTINAT PERSOANELOR FĂRĂ CUNOȘTINȚE ÎN DOMENIU CE DORESC SĂ OBȚINĂ ABILITĂȚI PENTRU A ÎNCEPE O CARIERĂ ÎN IT SAU PENTRU A LE APLICA ÎN PROPRIILE PROIECTE.

Cursul de Front-End Development marca Tekwill Academy este conceput astfel încît să ajute incepătorii în asimilarea volumului necesar de material teoretic si practic și a pune bazele cunostințelor în domeniu, fiind primul pas în cariera unui Dezvoltator de aplicații Web.

În acest sens Tekwill Academy vine cu o programă analitică bine structurată care include studierea HTML, CSS, Bootstrap si JavaScript, pe parcursul a 3 luni de zile timp de 72 de ore de curs. La finele cursului, fiecare absolvent va prezenta propriul proiect elaborat de-a lungul celor 3 luni de instruire - un site web, realizat pe framework-urile Bootstrap + jQuery.

Domeniul de Web Development este foarte amplu, respectiv îndrumarea la prima etapă trebuie să fie de cel mai înalt nivel, asigurată de specialiști cu experiență atât în IT cât și în pedagogie.

În vederea asigurării performanțelor maxime în cadrul Programului și confirmării angajamentului participanților, bursele vor acoperi 70% din costul instruirii, beneficiarii urmând să vină cu o contribuție simbolică în sumă de 3000 MDL.

 

CURSUL ESTE CONCEPUT PENTRU CEI CARE:

 • doresc să obțină profesia de Web Developer
 • doresc să elaboreze pagini web pentru scopurile / proiectele personale
 • doresc să se reprofileze în sectorul IT, dar nu cunosc tehnologia / direcția cu care să înceapă
 • sunt motivați să atingă noi obiective și să dobândească noi abilități pentru dezvoltarea personală
 • doresc să sporească eficiența studiilor la facultate IT

 

PROGRAMA ANALITICĂ:

Ia cunoștință cu programul complet de studii.

 

MENTOR AL CURSULUI:

Sergiu Chilat - Director la MeraXSoft și Lector la Universitatea de Stat "Alecu Russo" din Bălți.

 • Web Developer începând cu anul 2007
 • Lector universitar începând cu anul 2008
 • Project Manager din anul 2013
 • Conducător companie IT din anul 2015

 

DETALII:

 • Durată: 6 octombrie 2020 - 8 ianuarie 2021
 • Orar: 3 ori pe saptamana, 18:30 - 20:30
 • Limba de instruire: Română
 • Cost integral: 3000 MDL
 • Locație: Bălți
 • Format: Online

 

BONUS:  

Cei mai buni absolvenți ai cursului vor obține stagiu de practică la compania MeraXSoft, unde vor avea posibilitatea să învețe lucruri interesante de la programatori cu experiență. Stagiul de practică va dura 3 luni, cu posibilitatea de a fi angajați după finisarea acestuia.

 

TESTIMONIALE:

"In linii generale cursul a fost destul de ok, partea cu JS mai complicata, ceea ce era de asteptat. Partea html+css simpla, pentru ca incepusem sa studiez singur ceva timp in urma. Profesorii au combinat reusit predarea materialului, seriozitatea, creand in acelasi timp o atmosfera prietenoasa. In orice caz voi continua pe linia de frontend de sine statator."

- Alexandru, absolvent al cursului

"Multumesc echipei Tekwill pentru organizarea cursului - am fost placut surprinsa de calitatea inalta a continutului si profesionalismul instructorilor."

- Elena, absolventa cursului

"Acest curs de Front End Development a fost o experiență deosebită, care mi-a oferit oportunitatea să-mi extind aria de cunoștințe în web design, datorită lucrărilor practice care au avut un aport major asupra dezvoltării competențelor mele."

- Alexadnra, absolventa cursului

 

 

Inițiativa este implementată de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) și Asociația pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale (ACETI) în regiunile Bălți și Cahul, cu susținerea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului ”OPTIM - Oportunități prin Tehnologii și Inovații în Moldova‘’ implementat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare și Suediei în cadrul Proiectului ”Tekwill”.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

Login

Register