Întrebări frecvente | F.A.Q.

About course

1. Ce program au cursurile?

Cursurile se desfășoară cu frecvența de o dată, de două ori sau de 3 ori pe săptămână, în dependență de curs. Toate cursurile au loc seara, între orele 18:30 – 20:30, iar în cazul cursurilor de weekend, se desfășoară sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00. 

2. În ce limbă se desfășoară cursurile?

Cursurile Tekwill Academy se desfășoară în limba Română cu utilizarea terminologiei în limba Engleză. În cazul în care studenții Tekwill Academy întâmpină dificultăți în perceperea materiei predate în limba Română, mentorii vă pot ajuta cu traducerea în limba Rusă. 

3. Ce nivel de cunoaștere a limbii engleze este necesar pentru a fi încadrat la curs?

Nivelul minim de cunoaștere a limbii Engleze, necesar pentru ușoara asimilare a programelor de curs – nivelul A2. 

4. Este obligatoriu să am laptop propriu pentru a fi admis la curs?

Tekwill Academy vă poate asigura cu echipament pe durata orelor in sala de curs. Însă vă este mult mai convenabil să aveti unul propriu, avand instalate toate aplicatiile necesare, aferente procesului de studii, pentru a efectua exerciții și proiecte personale în afara sălilor de curs. 

5. Cine sunt Mentorii Tekwill Academy?

La Tekwill Academy, în calitate de Mentori, aveți specialiști din domeniu, care activează în companii IT. Astfel, asigurăm calitatea materiei predate și actualitatea acestei. 

6. Obțin și un certificate la final de curs?

Fiecare student Tekwill Academy, la final de curs obține un certificate de absolvire, care atestă faptul că a finisat un curs, cu indicarea programului și numărului de ore frecventate. Adițional, Certificatul de absolvire poate fi afișat și pe rețeaua LinkedIn. 

7. Care limbaj de programare să aleg, dacă sun începător și vreau să fac primii pași în domeniul IT?

Toate programele Tekwill Academy sunt pentru începători și nu necesită cunoștințe prealabile în programare. Alegerea cursului potrivit este la discreția Dvs., luând în considerație că toate cursurile Tekwill Academy reflectă cererea de pe piața locală. Astfel, oricare curs ar fi potrivit, important să vă regăsiți în domeniu. 

8. La final de curs asigurați un internship?

Tekwill Academy nu asigura internshipuri garantate în companii IT studenților săi. În cazul cursurilor organizate prin parteneriat cu o companie IT, cei mai sârguincioși studenți au șansa să obțină o ofertă. 

9. Pot să obțin un job la final de oricare curs?

Programele cursurilor sunt dezvoltate în parteneriat cu companiile IT, de specialiștii care lucrează cu tehnologia pe care o predau. Iar în cazul cursurilor dezvoltate de Oracle University, aveți cunoștințe suficiente să obțineți și o certificare recunoscută international. Însă, pentru a fi posibil să obțineți un job la final de curs, trebuie să asigurați o frecvență de minim 80% la ore și să dublați volumul de ore petrecute în clasă, cu lucru desinestătător, în afara sălilor de curs. Fapt ce va ajuta să deprindeți toate cunoștințtele obținute pe parcursul cursului frecventat.

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

Login

Register