Curs de Software Test Automation

Enroll now

About course

Pe durata cursului de Software Test Automation veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare testarii software automatizate, veti invata modul de lucru cu echipele de dezvoltatori, veti avea ocazia sa testati cunostintele acumulate in cadrul unor activitati practice ce simuleaza situatii reale care tin de atributiile unui Software Automation Engineer.

Tekwill Academy™, în parteneriat cu compania Allied Testing, a elaborat programul analitic perfect pentru tine. Cursul este destinat persoanelor care detin cunostinte de operare a calculatorului, basic Java si Software testing si doresc dezvoltarea de cariera in domeniul Test Automation.

 

PROGRAM DE STUDII:

Solicită programul complet de studii la academy@tekwill.md.

 

DETALII CURS:

  • Durata: 13 iunie - 12 septembrie
  • Orar: Sambata, 10:00-14:00
  • Cost: 100 USD
  • Locația: ONLINE
  • Limba de intruire: Română/Engleză

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

 

Login

Register