Python

Enroll now

About course

Cursul de Python, marcă Tekwill Academy propune să învățăm împreună ce este Python si bazele acestuia. Python este un limbaj de programare dinamic, ce pune accent pe expresivitatea și înțelegerea ușoară a codului. Limbajul se potrivește pentru dezvoltarea oricăror proiecte pe diferite platforme, care poate fi întâlnit în web, pe aplicații mobile, sau în analitică și machine learning.

 

Python este ales atât de începători, cât și de profesioniști datorită avantajelor care îl scot în evidență:

  • Perfect pentru începători. Python posedă o sintaxă simplă, codul fiind ușor de înțeles. Studierea limbajului necesită relativ mai puțin timp. Accesibil este atât limbajul propriu zis, cât și materialele didactice. Ca rezultat, proesul de asimilare a Python devinde unul mai simplu.
  • Pyhton se potrivește pentru scopuri absolut diferite: web-development, game și software development, analiza și procesarea bazelor de date, machine learning, etc.
  • O dată cu creșterea exponențială a popularității acestul limbaj, crește și cererea de specialiști în Python pe piața joburilor IT. De asemenea, crește și numărul de comunități focusate pe acest limbaj de programare, lucru ce joacă un rol important în procesul de instruire.

 

Aveți posibilitatea de a obține capacitățile profesionale necesare unui job bazat pe programarea Python, înregistrându-vă la cursul nostru, elaborat și predat în parteneriat cu Noction, iar cei mai buni studenti vor avea posibilitatea sa obțină o stagiere în cadrul companiei.

 

PROGRAM DE STUDII:

Solicită programul complet de studii la academy@tekwill.md.

 

Detalii despre curs:

  • Durată: 9 iunie – 17 septembrie
  • Orar: Marți, Joi. 18:30 – 20:30.
  • Limba de instruire: Română
  • Preț: 300 USD
  • Locație: Tekwill, str. Studenților 9/11

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

 

Login

Register