Python

Enroll now

About course

Python este un limbaj de programare dinamic, ce pune accent pe expresivitatea și înțelegerea ușoară a codului, iar sintaxa sa permite dezvoltarea rapida a aplicatiilor web, desktop.

Cunoștințele oferite sunt sistematizate, într-un volum suficient de consistent, cu un accent semnificativ pe partea practică. Cursul este menit să ofere o bază solidă/ fundamentele în programare si automatizare a proceselor.

Python este un limbaj de programare dinamic, de nivel înalt, ce pune accent pe expresivitatea și înțelegerea ușoară a codului. Sintaxa sa permite dezvoltarea rapida a aplicatiilor web, desktop, la fel python a deveninit un limbaj foarte popular in mediu academic. Cu timpul python a devenit un limbaj universal cu suport larg pentru dezvoltatori.

La fel, Python este un limbaj multifuncțional folosit de exemplu de către companii ca Google sau Yahoo! pentru programarea aplicațiilor web, însă există și o serie de aplicații științifice sau de divertisment programate parțial sau în întregime în Python.

 

Despre curs

✔️ Începem pe 29 octombrie
✔️  la Tekwill
✔️  preț integral de 300 USD
✔️  3 luni durată
✔️  60 ore de curs
✔️  Marți și Joi
✔️ 18:30 - 20:30

Continutul Cursului

✔️ Introduction to Python (20 h)
✔️ Advanced Python (20 h)
✔️ Project Work (20 h)

 

CUNOSTINTE SI CRITERII

✔️ Cunoașterea limbii engleze, nivelul minim A2

✔️ Propriul laptop

✔️ Experiență minimă de programare (preferabil)

✔️ Abilitatea de a gândi abstract

✔️ Capacitatea de a lucra în echipă

 

Pentru a afla sim ai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

Login

Register