Curs de .NET Fundamentals

Enroll now

About course

Tekwill Academy te invita la un curs de bază pentru studierea limbajului de programare C# si a Framework-ului .NET. Cursul va oferi o bază solidă în cunoștințele de programare orientate pe obiecte și poate deschide calea învățării altor limbaje de programare.

Acest curs își propune să vă învețe despre aspectele de bază ale limbajului C#. Iar in cea de-a doua etapă, veți aplica cunoștințele existente în C# utilizând .NET Framework.

Tekwill Academy™, în parteneriat cu ISD Moldova, a elaborat programul analitic perfect pentru tine. Tot de ce ai nevoie pentru a participa la curs este cunoașterea limbii engleze de la nivelul A2.

 

PROGRAM DE STUDII:

Solicită programul complet de studii la academy@tekwill.md.

 

DESPRE CURS:

  • Durată: 11 mai - 17 iulie
  • Orar: Luni, Miercuri, Vineri. 18:30 – 20:30
  • Preț: 300 USD
  • Locație: Tekwill, str. Studenților 9/11
  • Limba de intruire: Română/Engleză

 

OBTINE PREZENTAREA CURSULUI

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla și mai multe detalii, ia legătura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

Login

Register