Adults

Project Management School

14 September 2019, 10:00 - 22 February 2020, 15:00

Îmbunătățește-ți perspectivele de dezvoltare a carierei prin dobândirea de cunoștințe, abilități, tehnici și instrumente suplimentare, pentru a avea mai mult succes în gestionarea sau livrarea de proiecte la Școala de Project Management Tewill Academy.
Read more »

Java Fundamentals

16 September, 18:30 - 9 December, 18:30

Cursul le va permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

Pro (IT)

ISTQB Exams

21 February, 18:00 - 19 December, 18:00

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) continuă înscrierea la examenele de certificare ale programului “ISTQB Certified Tester”. Reamintim că la începutul acestui an ATIC a semnat un acord de colaborare cu SEETB – South East European Testing Board, în baza căruia Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC a devenit administratorul oficial al examenelor de certificare ale programului
Read more »

ISTQB Certification

22 August, 17:00

Programul ”ISTQB Certified Tester” reprezintă o schemă de certificare structurată pe trei niveluri: Foundation, Advanced și Expert. Schema dată de certificare este recunoscută şi acceptată în mai bine de 80 de țări în care există comitete naționale sau regionale ISTQB.
Read more »

Login

Register