Courses

C# FUNDAMENTALS COURSE

22 February - 11 June

C# Fundamentals este un curs de 96 de ore desfășurat timp de 4 luni, în format de prelegeri online și este conceput pentru toți începătorii care doresc să învețe bazele acestui limbaj de programare și să consolideze un mod de gândire caracteristic unui programator. C# se regăsește în top 5 cele mai populare limbaje la nivel global și este utilizat preponderent pentru industria de gaming, dezvoltare web și a aplicațiilor desktop pentru Windows și nu numai.
Read more »

JAVA FUNDAMENTALS COURSE

9 March - 25 June

Java Fundamentals este un curs extensiv de 90 de ore de instruire ghidată de mentor, destinat tuturor celor care au cunoștințe minime în programare (preferabil) și doresc să avanseze în a cunoaște limbajul Java. Participanților cursului li se vor oferi materiale de instruire, acces la contul Oracle și un voucher pentru a putea certifica cunoștințele obținute, la nivel internațional, astfel, aceștia vor fi cu un pas mai aproape de o carieră în IT.
Read more »

Certifications

ISTQB CERTIFICATION

14 January - 31 December

Programul ”ISTQB Certified Tester” reprezintă o calificare internațională a abilităților și cunoștințelor de testare software. Este cel mai cunoscut certificat în rândul software testerilor dar și cel mai apreciat de către companiile IT.
Read more »

IREB CERTIFICATION

14 January - 31 December

Certificarea IREB® CPRE Foundation Level reprezintă un calificativ valoros pentru profesioniștii din domeniul Requirements Engineering. Deținerea certificării denotă înțelegerea fundamentelor domeniului dar și a business analizei și testării.
Read more »

Login

Register