Kids

After School

4 September 2018, 13:00 - 30 May 2019, 19:00

After School - teme realizate + testarea tehnologiilor + limbi străine = cheia performanței școlare!!
Read more »

Students

Game Development

10 December 2018 - 10 February 2019

„Game Development” oferă accesul la cea mai tare platformă pentru animație, realitate augmentată sau virtuală și desigur pentru crearea jocurilor de cel mai înalt calibru. Multe experiențe noi de rangul AAA din lumea jocurilor sunt dezvoltate prin intermediul acestei platforme. Unity e cea mai populară alegere pentru dispozitivele mobile bazate pe Google Android sau Apple iOS.
Read more »

Pro (IT)

Java Fundamentals

23 July, 18:30 - 20 October, 18:30

Tekwill Academy în parteneriat cu Oracle și Endava continuă cursul de instruire în domeniul programării – Java Fundamentals. Peste 50 de persoane au trecut prin program, iar din primii 13, 3 au fost angajați. Cursul le permite persoanelor care au puțină experiență de programare sau nu o au deloc să acumuleze cunoștințe privind conceptele fundamentale de programare și să deprindă practicile curente utilizate în industria IT. Instruirea va oferi o bază solidă pentru lansarea unei cariere în domeniul dezvoltării software.
Read more »

SQL Fundamentals

10 September - 10 November

Atunci când doriți să regăsiți date dintr-o bază de date, solicitați datele respective utilizând limbajul SQL (Structured Query Language - limbaj de interogare structurat). SQL este un limbaj informatic care se aseamănă foarte mult cu limba engleză, care este înțeles de programele pentru baze de date. Înțelegerea modului în care funcționează SQL vă ajută să creați interogări mai bune și simplifică remedierea unei interogări care nu returnează rezultatele dorite.
Read more »

Login

Register